Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019

Τα θερμά συλλυπητήρια εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Σ.Υ.Ε προς την οικογένεια, για το χαμό του Προέδρου, Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Print Friendly, PDF & Email
25/03/2018

Την θλίψη και τα θερμά συλλυπητήρια εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Σ.Υ.Ε προς την οικογένεια, τους εργαζόμενους και τα μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, για τον απροσδόκητο χαμό του Προέδρου, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στην Κατερίνη Πιερίας. Από το 1978 ασχολείται με την εμπορία και επεξεργασία υαλοπινάκων. Είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία «PAP SAFETY GLASS ΑΒΕΕ» που βρίσκεται στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Βιοτεχνών Υαλοπινάκων Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Επιχειρήσεων Εγκατεστημένων στην Βιομηχανική Περιοχή της Θεσσαλονίκης (ΒΙΠΕΘ).

Από το 1997 εκλέγεται στη διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, τον Ιούνιο του 2006, εκλέχθηκε στο αξίωμα του α΄ αντιπροέδρου. Το Δεκέμβριο του 2010 ανέλαβε τα ηνία του επιμελητηρίου από τη θέση του προέδρου.

Τον Απρίλιο του 2012 εξελέγη α΄ αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, το Φεβρουάριο του 2018 εξελέγη εκ νέου αντιπρόεδρος της ΚΕΕ.