Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024

Δελτίο τύπου 30ου Συνεδρίου ΟΣΥΕ

Print Friendly, PDF & Email
10/12/2022

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 30ου Συνεδρίου της Ο.Σ.Υ.Ε που διεξήχθησαν στο Βόλο, όπου είναι η έδρα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2022.

Την 1η μέρα εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός.

Τονίστηκαν τα προβλήματα και αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος για τον τρόπο επίλυσής τους.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητήριο Μαγνησίας κος Αριστοτέλης Μπασδάνης, ο οποίος έδωσε στον Πρόεδρο της Ο.Σ.Υ.Ε κο Μιχάλη Γιάγκα αντίγραφο του πλοίου της Αργοναυτικής Εκστρατείας, Αργώ, ο εκπρόσωπος της Κ Ε.Ε.Ε και Πρόεδρος του Επιμελητήριο Τρικάλων κος Βασίλειος Γιαγιάκος και ο υφυπουργός παρά τον πρωθυπουργό κος Χρήστος Τριαντόπουλος.

Τη 2η μέρα συζητήθηκαν υπηρεσιακά θέματα, η τροποποίηση της Επιμελητηριακής νομοθεσίας, τα προβλήματα των εργαζομένων, οι σχέσεις με τις διοικήσεις και αποφασίστηκε ομόφωνα η έναρξη των διαδικασιών τροποποίησης του καταστατικού και η έκδοση ψηφίσματος για την αντι υπαλληλική συμπεριφορά μελών των διοικήσεων.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Κο Αριστοτέλη Μπασδάνη, τη διοίκηση και τον συνάδελφο, Διευθυντή του Επιμελητηρίου Κο Constantinos Voukoutos για την φιλοξενία.