Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση Ημερίδας

Print Friendly, PDF & Email
23/12/2016

 

ΠΡΟΣ:-Κ.Ε.Ε.Ε.

-Προέδρους Επιμελητηρίων

-Δ/ντές

– Όλους  τους υπαλλήλους

 

Σε συνέχεια της υπ’ αρ. 168/17-11-09 επιστολής μας που αφορά στη διοργάνωση ημερίδας με σκοπό την ενημέρωση-επιμόρφωση των νεοπροσληφθέντων υπαλλήλων των Επιμελητηρίων, σας γνωρίζουμε ότι για την καλλίτερη εξυπηρέτηση των νέων συναδέλφων αλλά και των υπηρεσιών των επιμελητηρίων θα πραγματοποιηθούν δύο ημερίδες με το ίδιο ακριβώς θέμα.

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας, Ακαδημίας 18, την Παρασκευή 29/1/2010 και την Παρασκευή 5/2/2010 με την εξής θεματολογία:

  1. Τα Επιμελητήρια και η εξέλιξή τους – Αναγκαιότητα του θεσμού. (Ιστορική εξέλιξη, νομοθετικό πλαίσιο, αρμοδιότητες, υποχρεώσεις, ρόλος, ΓΕΜΗ, υπηρεσίες μιας στάσης κλπ).
  2. Ο Επιμελητηριακός υπάλληλος, ο δημοσιοϋπαλληλικός κώδικας, η εξυπηρέτηση των μελών και η σχέση με τις διοικήσεις.
  3. Συλλογικά όργανα εκπροσώπησης, μισθολογική κατάσταση, ασφαλιστικό καθεστώς, διεκδικητικό πλαίσιο, δικαιώματα, υποχρεώσεις.

Παρακαλούνται οι προϊστάμενοι και οι διοικήσεις των Επιμελητηρίων να διευκολύνουν τους νέους συναδέλφους να παρακολουθήσουν τις ημερίδες προγραμματίζοντας μαζί τους και επιλέγοντας την επιθυμητή μέρα.

Για το σωστό προγραμματισμό οι αιτήσεις να σταλούν άμεσα (μέχρι την Πέμπτη 21-1-10) είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@osye.gr  είτε στο FAX: 2103614726.

 

Για το Δ.Σ. της   Ο.Σ.Υ.Ε.

Ο  Πρόεδρος                                             Η Γεν. Γραμματέας

 

Μιχάλης Γιάγκας                                         Βούλα Γιοβανοπούλου